Bitcoin Rebound keskittyy 16 000 dollariin, tuleeko se tapahtumaan?

Bitcoin sonnit pitivät pintansa lujasti ja puolusti hiljattain perustettu tukea $ 14500 tallennuksen jälkeen uusia vuosittain ennätyksen noin $ 16000. Tämä piikki johtui jännitteestä, joka syntyi Yhdysvaltojen presidentinvaaleista osakemarkkinoilla.

Sijoittajien sanottiin kääntyneen Bitcoiniin ja useisiin muihin digitaalisiin varoihin, jotka etsivät suojausoptioita. Kulta räjähti myös 1950 dollariin unssilta vaalilaskun viivästyessä.

Bitcoinin nousutrendi

Vakaus on palannut bitcoin-markkinoille, kun salaus on palautunut tuesta 14 500 dollarilla. BTC on tällä hetkellä noin 15000 dollaria. Monet odottavat, että yhdistäminen on etusijalla tulevissa istunnoissa, kuten suhteellisen voimakkuuden indeksi (RSI) osoittaa.

Valoisammalla puolella bitcoin voi pidentää hintatoimintaa yli 15 000 dollaria, mikä voi houkutella lisää ostotilauksia. Tämä lisää myötätuulea ja vetää bitcoinia uusille vuosittaisille korkeuksille.

Tällä hetkellä lähin tuki on muodostunut 50 SMA: n alueelle auttamaan välttämään suuria hintahäviöitä, jos korjaus rikkoo tuen 14 500 dollariin.

IntoTheBlockin IOMAP-mallin mukaan hintatoiminta on melko vähäistä ennen tulevaa viikkoa

Kääntyen ennakoitua paremmaksi, jos myyjä ruuhkia, joka on muodostunut välillä $ 14985 ja $ 15429 neutraloi useimmat ostamista painetta. Voimakas haittatuki on olemassa kestämään, että bitcoin ei putoa alle 14000 dollarin tason.